×

Change Language

×
×
test

Palvelut

Huollamme ja korjaamme henkilö-, paketti- ja matkailuautoja. Autoasi-korjaamossa saat tietää aina ennen työn aloittamista huollon lopullisen kokonaishinnan. Kerromme Sinulle, mitä työ pitää sisällään, ja pyrimme Sinulle edullisimpaan ratkaisuun. Antamamme aikataulu pitää. Teemme työn sovitussa ajassa. Kaikille tekemillemme töille sekä käyttämillemme osille myönnetään aina takuu.

Panostamme osaamiseen ja palveluun. Ammattitaitoinen mekaanikko huoltaa ja korjaa autosi. Noudatamme autonvalmistajan kysestä automallia varten antamia huolto-ohejeita, jotka on tarkoitettu Suomen olosuhteisiin. Autoasi-mekaanikot käyttävät uusinta diagnostiikka- ja korjaamolaitteistoa.

Aina laadukas ja järkevän hintainen, Autoasi-korjaamossa tehty määräaikasihuolto takaa autosi luotettavauuden ja arvon säilymisen.

Meillä on käytössä:

- Ammattitaitoiset asentajat
- Uusin diagnostiikka ja korjaamolaitteisto
- Määräaikaishuollot, testaukset ja korjaukset
- Alkuperäislaatuiset varaosat
- Töillä ja asennetuilla osilla on aina takuu

Diagnostiikka

Diagnostiikkan, eli auton tietokoneen antamien arvojen ja ilmoitusten lukeminen ja tätä kautta vian löytäminen.  

Käytössämme on seuraavat diagnostiikka testerit 

Bosch, Hella, Vcds, Autocom sekä Vida joilla vianlöytäminen on nopeaa. Näin säästämme sinun aikaasi ja saamme autosia nopeammin takaisin kuntoon. 

Huolto

Teemme määräaikaishuollot kaikille automerkeille. Auton säännöllinen huoltaminen on tärkeää, sillä huoltojen avulla voidaan ennakoida isommat remontit, vähentää tulevia kustannuksia ja auton liikenneturvallisuus sekä jälleenmyyntiarvo säilyvät parempana.

EU:n ryhmäpoikkeusasetus määrää, että auton takuu säilyy, vaikka määräaikaishuoltoja ei suoritettaisikaan merkkiliikkeissä. Ehtona on, että huollot suoritetaan valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti ja että käytetyt varaosat ovat joko alkuperäisiä tai alkuperäislaatua vastaavia. Suoritamme määräaikaishuollot aina merkkikohtaisten huolto-ohjelmien mukaisesti. Määräaikaishuollosta saat aina mukaasi huoltoraportin, josta ilmenee autoon vaihdetut nesteet ja suodattimet sekä tehdyt tarkastukset.

 

Ilmastointi

Muistathan, ilmastoinnin huolto tulisi tehdä joka toinen vuosi. 

Meillä huoltolaitteina käytetään Robinair ja Boschin koneita.

Jarrut

Teemme jarru huoltoja laadukkailla Brembo, Hella sekä Boschin alkuperäisvastaavilla osilla.

Käytössämme on myös jarrudynamometri jarru tehojen mittaamiseen.

Tuulilasien korjaukset/vaihdot

Kiveniskeymä näkökentässä tai tuulilasi halki. Ei hätää, vaihdamme ja korjaamme tuulilaseja. 

Käytämme laadukkaita Pilkingtonin tuulilaseja.

Pyöränsuuntaukset

Pyöränsuuntaukset teemme JohnBeam 3d laitteilla 

Sähkö

Asentajillamme on erikoisosaamista vaativistakin sähköisistä vianmäärityksissä ja korjauksista

Sijaisauto

Sijaisauto on helppo ja edullinen vaihtoehto liikkumiseen, kun oma autosi on huollossa. Voit vuokrata edullisesti sijaisauton oman autosi huollon tai korjauksen ajaksi. Mainitse asiasta huolto- tai korjausvarauksen yhteydessä.